TEHNOLOGII NOI

Este timpul sa pasesti in viitor. Iar noua tehnologie in ceea ce priveste iluminatul se bazeaza pe diode LED, care nu numai ca dau o lumina naturala, dar emit o lumina aproape fiziologica, cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste economia la factura de energie electrica, dar si pentru ochii dumneavoastra.

Folosind tehnologia LED aveti numai de castigat, incepand cu factura de energie electrica care se va reduce drastic, continuand cu sanatatea dumneavoastra, si nu in ultimul rand economia facuta de faptul ca nu veti mai fi nevoiti sa schimbati LED-urile asa cum faceati cu becurile incandescente, acestea avand o autonomie de pana la 30.000 de ore de functionare.
De fapt, in cativa ani, toate sistemele de iluminat vor fi bazate exclusiv pe LED.

ENERGIE REGENERABILA

Romania este situate intr-o zona cu potential ridicat pentru folosirea producerii energiei solare, tara noastra dispunand de 210 zile insorite pe an.
Exista 2 sisteme de producere a energiei electrice:

Producerea energiei electrice cu injectie in reteaua nationala de distributie

Principiul de producere al energiei are la baza panourile solare necesare pentru captarea energiei solare, conversia din cunerent continuu in current alternativ facandu-se cu ajutorul unui invertor trifazat, iar energia produsa se va injecta in reteaua nationala de distributie.

Producerea energiei electrice cu acumulare in baterii de acumulatori

Racordul la reteaua de distribuie se va face prin intermediul unui transformator trifazat. De asemenea este necesar un amplasament adecvat pentru montarea mai multor panouri solare. Principiul de producere al energiei are la baza paourile solare necesare pentru captarea energiei solare, conversia din cunerent continuu in current alternativ facandu-se cu ajutorul unui invertor trifazat, iar energia produsa se va stoca in baterii de acumulatori

 Avantaje

  • Usor de executat si usor de itnretinut cu o durata mare de viata
  • Zero emisii de CO2
  • Reducerea facturii de energie electrica
  • Solutie de racordare ce permite o gestionare usoara
  • Obtinerea unor prime pentru fiecare MWh in certificate verzi.

STALP DE ILUMINAT SOLAR CU LED

Tot din tehnologia viitorului face parte si stalpul de iluminat cu panou fotovoltaic cu tehnologie led. Acesta are un panou fotovoltaic montat desupra stalpului, iar in interior contin baterii de stocare a energiei.

 Avantaje

  • Solutie ideala pentru zonele unde nu exista retea electrica (paduri, drumuri forestiere, etc)
  • Sunt independent de reteaua de distributie nationala
  • Zero emisii CO2
  • Parametrii de functionare la peste 30.000 ore
  • Sunt independeti unul de celalata in cazul montarii mai multor bucati